Profiteer nog van 10% korting tem zaterdag 22/4

 

 

Do you care? We do!
Alpinestars Tech-Air motorcycle airbag

Jouw veiligheid is onze eerste prioriteit. 

Met de Alpinestars Tech-Air Motorcycle airbag hebben we een hoog technologisch staaltje van bovenlichaamsprotectie in de winkel.

Je kan hem alvast bekijken en info inwinnen tijdens onze open deur paasweekend van 15 tem 17 april. Wil je hem in actie zien, dat kan tijdens onze nocturne.

Tech-Air Nocturne 20 april

Tijdens onze Tech-Air Nocturne op 20 april is Alpinestars zelf aanwezig met uitleg, demonstraties en testmateriaal. Je bent welkom om 19u en de demonstratie duurt tot 21u. Gecombineerd met een hapje en drankje maken we er een gezellige en innoverende avond van. De Tech-Air specialist van Alpinestars kan je alles vertellen over het systeem, terwijl je zelf kan ervaren hoe een opgeblazen vest aanvoelt.
We zien je graag op donderdagavond 20 april, maar om organisatorische reden vragen we je via het formulier onderaan volgende pagina een seintje te geven dat je aanwezig bent.

 

Noizezz info- en pasdag 16/04

 

 

 

 

Minder in de aandacht, maar daarom niet minder belangrijk is een goede gehoorbescherming tijdens de motorrit. Bescherm jezelf tegen verkeerslawaai, motorlawaai en windruis en voorkom piepende oren, hoofdpijn of permanente gehoorbeschadiging.
Zondag 16/4 zal noizezz aanwezig zijn met speciale actieprijzen. Je kan ook onmiddellijk een afdruk van je oor laten maken voor custom oordopjes.

Don't panic

Het motorseizoen is al uit de startblokken vertrokken.
Staat jouw machine al klaar?
De zon breekt door, de wegen liggen er perfect bij en de verre bestemmingen roepen jullie. Plots merk je dat de banden niet in orde zijn en dat het ook al weer even geleden is dat je stalen ros het nodige onderhoud gehad heeft. Paniek ...
Laat je niet verrassen, het is verstandig van tijdig je afspraak vast te leggen. Dit kan heel handig via ons afsprakenformulier op onze website. Bespaar jezelf lange wachttijden in de zomer en vermijd onnodige stress.

 

 

Drive smart, pay less

Als je motor dan klaar staat in de garage, volgetankt en volledig onderhouden. Dan is het verstandig om even je verzekering erbij te nemen en te vergelijken. Het kan je een pak schelen.

 

Het paasweekend vieren we niet alleen.

Ook onze partners zijn weer aanwezig met info en promoties.