Motorhandschoenen worden lang niet altijd door iedereen gedragen. Maar dit is wel aan te raden en verplicht. Naast warmte en bescherming tegen insecten en opspattende steentjes zijn ze vooral erg belangrijk bij een val. Motor handschoenen komen in veel soorten en maten. Zo heb je waterdichte handschoenen, leren handschoenen en handschoenen voor de echt sportieve rijder. En voor de winterperiode heb je misschien wel interesse in verwarmde handschoenen.

Pasvorm motorhandschoenen.

Motorhandschoenen zijn belangrijk. De pasvorm speelt een rol bij de keuze voor de juiste motor handschoenen.  Heb je niet de juiste pasvorm dan heb je kans op zogenaamde dove vingers of handen. Verder wil je niet dat je handschoenen tegen je vingertoppen aandrukken. Hierdoor komt er spanning bij de handpalm waardoor je de handvatten niet lekker vasthoudt. De juiste keuze is dus erg belangrijk. Motorhuis Felix & Jos staat garant voor een ruime collectie en een gedegen advies.

Ruime keuze in handschoenen voor de motor.

Motor handschoenen die waterdicht zijn, handschoenen met carbon veiligheidsstukken op de knokkels, verwarmde handschoenen of zomer doorwaai handschoenen. Ze zijn er allemaal. En in zeer veel verschillende kleuren en maten. Jouw voorkeuren spelen allemaal een rol bij de keuze van de juiste handschoen. Daarnaast wil je uiteraard  dat ze passen bij de rest van je uitrusting.

Kom nu kijken welke handschoen bij jou past.

 

verwarmde handshoenen

Hoor je bij de echte diehard motorrijders en rij je in de winter door, verwen jezelf nu met een set verwarmde handschoenen. De modellen...

Meer info