Een helm dragen, als motorrijder kom je er niet onderuit. En dat wil je ook niet. Een helm is de belangrijkste bescherming  voor  de motorrijder, het is letterlijk hoofdzaak.

Een motorhelm is niet alleen wetenschap

Een helm is niet zomaar een harde schaal met een comfortabele binnenkant. Een helm is wetenschap. Vele malen testen onder zeer verschillende omstandigheden maken helmen zo veilig als ze anno 2016 zijn. Maar een helm  moet ook mooi en functioneel zijn. Een helm koop je omdat hij mooi bij je motor past of omdat een coureur waar je fan van bent er mee rijdt. Een andere reden kan zijn dat je bepaalde functionaliteiten zoekt in een helm zoals; een ingebouwd zonnescherm of de mogelijkheid tot openklappen zoals een systeemhelm.

De helm en de passie.

Motorrijden is een passie, een hobby waarbij een helm je de belangrijkste veiligheid biedt. Een  integraalhelm, een systeemhelm of een jethelm wij hebben ze allemaal. Het geluidsniveau van de windruis speelt een belangrijke rol bij het kiezen van je helm. Een perfecte pasvorm speelt ook mee om de veiligheid en het rijgenot te verhogen. Een mooie helm maakt bovendien het plaatje compleet.

Mega voorraad helmen.

Zoek je een helm? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben een mega voorraad helmen in onze winkel. Van jethelm tot integraalhelm en van systeemhelm tot pothelm bij ons in de winkel vind je ze. Kom dus snel naar de winkel om je helm te passen.

Zo zijn de systeemhelmen van Schuberth erg stil, hebben de integraalhelmen van HJC een perfecte pasvorm en vind je bij de jethelmen een aantrekkelijke prijs.

Onze merken : Arai, Shoei, Schuberth, Caberg, HJC, RXA, NZI