Ons uitgebreid gamma aan headsets :

                                                      Prijslijsten onderaan deze pagina

 

                                                                      5S                 klik hier voor handleiding

 

 

SENA blijft innoveren en zichzelf heruitvinden. Zelfs in de ‘lage’ getallen: het SENA-gamma begint bij 3 en eindigt ondertussen bij 50, met tal van zijsprongetjes en varianten. Basisidee is: hoe lager, hoe ‘gewoner’. Tenzij je natuurlijk, zoals SENA nu doet, van de oude SMH5 een compleet geüpdatete 5S maakt.

Alles wat enigszins verouderd is eruit en overal meer dan een paar technologische sprongen erbij. De HD-luidsprekers zorgen bijvoorbeeld voor een heel erg aangenaam geluid in je helm, het geïntegreerde lcd-schermpje op de intercomunit is handig om altijd en overal het overzicht te bewaren en de Bluetooth 5 houdt een constante en zekere verbinding in stand.
Die verbinding ‘beperkt’ zich tot twee personen en over een afstand van 700 meter*. Die – en alleen die – twee zaken zorgen ervoor dat deze intercom het cijfer 5 blijft behouden. Al de rest staat immers op hoog niveau.

*in open terrein

Deze SENA 5S komt met bijhorende houder. Het is in dit geval die houder die je (met clipsysteem of klevend) bevestigt op de motorhelm, niet de intercommodule zelf. Die klikt gewoon in de houder. De SENA 5S wordt geleverd met 'Boom type' microfoon, voor het gebruik in een systeem- of jethelm en een inbouwmicrofoon, voor het gebruik in een integraalhelm. Zo is de 5S geschikt voor elk type helm. De bediening van de SENA 5S gebeurt door middel van een draaischijf of 'Jog Dial', alsof je door menu's scrolt dus. Los van alle (meertalige) spraakbesturing, dat spreekt voor zich. Dat je FM-radio automatisch stiller gaat spelen wanneer een andere audiofunctie de bovenhand neemt, vinden we zelfs al evident.

Voor wie vooral met zijn/haar passagier of mederijder(s) babbelt, is dit absoluut voldoende en sowieso top!

De 5S is verkrijgbaar als 'Single of Dual' kit

 

 

                                                             SF1-2-4                klik hier voor handleiding

 

 

Wie naar het werk rijdt of op reis vertrekt, zal ongetwijfeld al ondervonden hebben dat je in je helm vaak helemaal alleen kan zijn. Soms kan dat zinvol zijn, op andere momenten wil je toch net iets meer het gevoel dat er ook nog een buitenwereld is.

De SF1 biedt alles wat je nodig hebt, zonder dat je daarom meteen een volwaardig (en duurder) intercomsysteem moet kopen, waarvan je de helft van de functies vervolgens niet gebruikt. Via Bluetooth – en dus draadloos – koppelt de SF1 zich aan je telefoon. Muziek streamen, de gps-functie beluisteren, zelfs een gewoon ouderwets telefoongesprek, het kan allemaal. Je bestuurt het geheel via spraak, waardoor je dus niet met knopjes zit te knoeien en helemaal geconcentreerd op de weg kan blijven.

De SF1 is met andere woorden de basis. Eenvoudig, handig en volwaardig, zolang je niet verwacht dat je bike to bike met groeps- of reisgenoten gaat communiceren onderweg (met passagier gaat wel!). Wil je dat wel, dan zijn de SF2 en de SF4 betere opties. In alle drie de gevallen gaat het evenwel om een gestroomlijnd, slank en handig toestelletje, dat in zowat elke helm zou moeten passen.

Met Bluetooth V4.1, stereogeluid, elektronische windruis-eliminatie, quickcharge systeem (1.5 uur), zowat 13 uur spreektijd en een stand by-periode van zeven dagen levert de SF1 veel, voor relatief weinig geld.

 

De SF2 is een verderzetting van de SF1. Waar die tweede zich beperkt tot alle functies zoals muziek, gps, telefonie en intercomfunctie tussen motorrijder en passagier, kies je met de SF2 voor een stap in de richting van een echte intercom.

In de richting van is zelfs een beetje oneer, want de SF2 is gewoon een handige en goedwerkende intercom. Bovenop alle functies die de SF1 ook heeft, kan je er probleemloos bike to bike-gesprekken mee voeren. Waarom lijkt het dan – ook wat prijs betreft – alsof de SF2 een klein broertje is? Omdat producenten vandaag alles uit de kast halen en groepsgesprekken over vele kilometers en met vele motorrijders mogelijk willen maken.

De SF2 keert dus eigenlijk een stuk terug naar de essentie, maar doet dat wel op een hedendaags en hoog niveau. Zowel de Bluetooth-functies als een gesprek, alles staat op punt. Tot 800 meter* ver kan je met twee personen probleemloos overleggen. Ruim voldoende, want als je copiloot zich op 800 meter afstand situeert, is er doorgaans iets misgelopen.

* in open terrein

Je bedient de SF2 via spraak en met Bluetooth V4.1, een ingebouwde FM-radio-ontvanger, stereogeluid, elektronische windruis-eliminatie, quickcharge systeem (1.5 uur), zowat 13 uur spreektijd en een stand by-periode van zeven dagen levert de SF2 veel, voor relatief weinig geld.

Bij de HD versie worden naast de (kleinere) standaard speakers (10 mm dik) ook grotere HD (High Definition) speakers (38 mm dik) meegeleverd. De HD speakers geven een nog beter, helderder en harder geluid dan de standaard speakers. Wanneer je weinig ruimte in je helm hebt dan kun je de standaard speakers blijven gebruiken.

De SF4 is een verderzetting van de SF1 en een uitbreiding van de SF2, zo je wil. Waar de SF1 zich beperkt tot alle functies zoals muziek, gps, telefonie en intercomfunctie tussen motorrijder en passagier, de SF2 opteert voor een intercomfunctie tussen motorrijder en motorrijder, mag je er met de SF4 in groep op uittrekken.

Zowel de Bluetooth-functies als een gesprek, alles staat op punt. Tot 1200 meter* ver kan je met vier personen probleemloos overleggen. Je bedient de SF4 via spraak en met Bluetooth V4.1, een ingebouwde FM-radio-ontvanger, stereogeluid, elektronische windruis-eliminatie, quickcharge systeem (1.5 uur), zowat 13 uur spreektijd en een stand by-periode van zeven dagen levert de SF4 opnieuw veel, voor relatief weinig geld.

* in open terrein

Bij de HD versie worden naast de (kleinere) standaard speakers (10 mm dik) ook grotere HD (High Definition) speakers (38 mm dik) meegeleverd. De HD speakers geven een nog beter, helderder en harder geluid dan de standaard speakers. Wanneer je weinig ruimte in je helm hebt dan kun je de standaard speakers blijven gebruiken.

 

 

                                                                        10S                 klik hier voor handleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

De 10S is het nieuwste product van Sena en wordt de langverwachte opvolger van de bewezen SMH10.

Door het gebruik van vooruitstrevende technologieën waaronder het gebruik van Bluetooth 4.1 is de nieuwe 10S sneller dan zijn voorganger. Samen met de digitale "Active Noise Control" biedt de 10S een superieure HD Bluetooth intercom tot wel 1.6 KM terwijl u geniet van de ingebouwde FM Radio. Daarnaast heeft Sena de 10S voorzien van de gratis te downloaden smartphone app. Via deze app kan de 10S volledig worden geconfigureerd. De 10S is geschikt voor elk type helm en weegt slechts 57 gram.

"Jog Dial" of Remote Control

Sena heeft ook nu weer veel aandacht besteed aan bedieningsgemak, dankzij Bluetooth 4.1 technologie is de 10S eenvoudig te koppelen aan de Sena handlebar control of wristband. Deze afstandsbedieningen maken het mogelijk om zowel intercom als audio via het stuur te bedienen zonder dat u het stuur hoeft los te laten. Maar de 10S zou geen waardige opvolger zijn van de SMH10 zonder de welbekende "Jog Dial".

HD Audio

De Sena 10S biedt een uitmuntende HD geluidskwaliteit dankzij de actieve ruis onderdrukking. Dit betekent dat bij een toename van ruis de 10S deze steeds verder onderdrukt ( Active Noise Control ) en door de geïntegreerde audio-booster kunt u genieten van HD Audio in Full stereo.

Accu

De ingebouwde lithium-polymeer accu heeft genoeg power voor een gebruiksduur van 12 uur. Opladen kan via het stopcontact of wat heel handig is, tijdens het rijden via de meegeleverde kabel.

Eigenschappen

Via Bluetooth te koppelen aan mp3 speler, telefoon, navigatie, intercom
Bluetooth V4.1 protocol
Intercom tot 1600 meter*
FM Radio
Eenvoudige bediening door "Jog Dial"
Bike-to-Bike intercom tot 4 personen (max 1600meter)
Conference telefoongesprekken met medepassagier
Stem gestuurde bediening
Firmware updaten mogelijk
Active Noise Control
Uitstekende HD geluidskwaliteit
Stereo headset voor Bluetooth audio apparaten als iPod/mp3 spelers
Muziekbediening mogelijk (play, pause, nummer vooruit/achteruit)
Tot 12 uur spreektijd, 10 dagen stand-by
Het geluid van elk aangesloten apparaat is individueel in te stellen
Elektronische ruisonderdrukking met #34;windruis#34;-eliminatie
Muziek delen met andere Sena gebruikers
Speed dial tot maximaal 4 telefoonnummers
Remonte control ready
Leverbaar als duo of single kit
2 jaar garantie

* in open terrein

 

 

 

                                                       20S Evo                klik hier voor handleiding

                                                                                   

            

 

A revolution in Motorcycle communication

Met de nieuwe 20S headset biedt communicatiespecialist Sena het toppunt op het gebied van motorcommunicatie. Dankzij hoogstaande technologie beschikt de Sena 20S over diverse nieuwe functies en maakt bovendien indruk door een stijlvolle design en afwerking.

Audio MultiTasking Technology

Sena headsets hebben de motormarkt veroverd met behulp van hun hoogstaande kwaliteit en door de unieke jog-dial, waarmee de veelzijdige features zeer eenvoudig en intuïtief te bedienen zijn. Deze jog-dial is ook terug te vinden op de nieuwe innovatie van Sena, de 20S. Het hart van de Sena 20S is een multifunctionele dual-core processor, die samen met het nieuwe Bluetooth 4.0 protocol voor ongekende mogelijkheden zorgt. Zo kun je dankzij audio-multitasking een intercomgesprek voeren terwijl je tegelijkertijd naar muziek of instructies van je GPS luistert. De Sena 20S schakelt ongemerkt tussen diverse bluetooth-applicaties en kan ook signalen mixen.

Share the Ride, Share the fun

De Sena 20S biedt een overvloed aan functies in perfecte HD-audiokwaliteit. Hierdoor is het mogelijk om van muziek te genieten via de GPS, de smartphone, een MP3-speler of via de ingebouwde FM radiotuner. Verder behoren handsfree bellen, GPS instructies en full-duplex intercomgesprekken tot de mogelijkheden, waarbij je over een afstand van 2 km tot en met 8 rijders tegelijk kunt praten. Een sterk punt van de Sena 20S is dat de headset met alle gangbare bluetooth headsets communiceert, ook met die van andere merken. De verstaanbaarheid van de Sena 20S is dankzij de nieuw ontwikkelde "Advanced Noise Control" ruisonderdrukking ongeëvenaard.

Do it all with Incredible ease

Door middel van NFC (Near Field Communication) pairt de Sena 20S razendsnel met andere bluetooth apparaten, waarbij een eenvoudige hoofdknik voldoende is om een verbinding tot stand te brengen. Dat komt door de nieuwe, intelligente interface, die naast gesproken commando's ook de input van een bewegingssensor gebruikt. Natuurlijk staat de jog-dial op de Sena S20 borg voor ultiem bedieningsgemak.

The Sena Smartphone App

De Sena 20S heeft een elegant design en biedt tevens "cutting edge" technologie. Zo is de Sena 20S de eerste headset die via een speciale, gratis te downloaden smartphone app geconfigureerd kan worden. Bovendien kan de firmware van de 20S via de computer worden bijgewerkt naar nieuwere versies, zodat de headset altijd de nieuwste mogelijkheden biedt.

Eigenschappen

DUAL Processor
Bluetooth V4.1 protocol
Intercom tot 2000 meter*
Eenvoudige bediening door "Jog Dial"
Bike-to-Bike intercom tot 8 personen (max 2000 meter)
Conference telefoongesprekken met medepassagier
Stemgestuurde bediening
Firmware updaten mogelijk
Dual processor
FM- Radio met RDS
Telefoonboek besturing vanaf de headset
HD Audio kwaliteit
Stereo headset voor Bluetooth audio apparaten als iPod/mp3 spelers
Muziekbediening mogelijk (play, pause, nummer vooruit/achteruit)
Tot 13 uur spreektijd, 10 dagen stand-by
Het geluid van elk aangesloten apparaat is individueel in te stellen
Elektronische ruisonderdrukking met "windruis"-eliminatie
Muziek delen met andere Sena gebruikers
Speed dial tot maximaal 4 telefoonnummers
2 jaar garantie
Ingang voor MP3 speler

* in open terrein

 

 

                                                        30K          klik hier voor handleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 30K: The next step in technological difference.

Met de 30K laat Sena zien wat er mogelijk is op het gebied van motor communicatie. Met de allerlaatste technologieën en een daarbij passend design laat Sena zien dat ze nog steeds de technologische leider zijn van de motorcommunicatie markt. Door het gebruik van vooruitstrevende technologieën waaronder het gebruik van Bluetooth 4.1, Mesh netwerk en Audio MultiTasking biedt de 30K een ongeëvenaarde ervaring.

"Jog Dial" of Remote Control

Sena heeft ook nu weer veel aandacht besteed aan bedieningsgemak, dankzij Bluetooth 4.1 technologie is de 30K eenvoudig te koppelen aan de Sena handlebar control, wristband of een andere remote control. Deze afstandsbedieningen maken het mogelijk om zowel intercom als audio via het stuur te bedienen zonder dat u het stuur hoeft los te laten.

30K Mesh communicatie:

Door het gebruik van Mesh Network bent u niet meer gebonden aan een maximum aantal intercom koppelingen. Binnen een straal van 8km is het mogelijk om een oneindig aantal intercom koppelingen toe te voegen. Daarnaast is mogelijk om een groepsgesprek te starten met één simpele druk op de knop zonder de units van te voren te pairen. Naast Mesh Communicatie bied de 30K ook communicatie via Bluetooth.

HD Audio

De Sena 30K biedt een uitmuntende HD geluidskwaliteit dankzij de actieve ruis onderdrukking. Dit betekent dat bij een toename van ruis deze steeds verder onderdrukt ( Active Noise Control) en door de geïntegreerde audio-booster kunt u genieten van HD Audio in Full stereo.

Eigenschappen

Via Bluetooth te koppelen aan mp3 speler, telefoon, navigatie, intercom
Bluetooth V4.1 protocol
Sena setup App
Sena RideConnected App
Intercom via Bluetooth en Mesh
FM Radio met 10 preset zenders
Eenvoudige bediening door "Jog Dial"
Bike-to-Bike
- Intercom via Bluetooth tot 16 pers. (max 2 km)
- Intercom via Mesh onbeperkt aantal (max 8 km)
Conference telefoongesprekken met medepassagier
Stem gestuurde bediening
Firmware updaten mogelijk
Active Noise Control
Uitstekende HD geluidskwaliteit
Stereo headset voor Bluetooth apparaten als iPod/mp3 spelers
Muziekbediening mogelijk (play, pauze, nummer vooruit/achteruit)
Tot 13 uur spreektijd via Bluetooth en 8 uur via Mesh, 10 dagen stand-by
- Oplaadtijd: 1.5 uur
- Quick charge: 20 min voor 5 uur Bluetooth gebruik en 3 uur Mesh
Het geluid van elk aangesloten apparaat is individueel in te stellen
Elektronische ruisonderdrukking
Muziek delen met andere Sena gebruikers
Speed dial
Remonte control ready
Leverbaar als duo of single kit
2 jaar garantie

* in open terrein

      

 

 

50S  klik hier voor de handleiding

 

 

SENA'S TOP LEVEL BLUETOOTH 5 MESH 2.0 INTERCOM VOOR MOTORRIJDERS

Verandering komt eraan en Sena loopt voorop. De 50S heeft een vertrouwd ontwerp en maakt belangrijke upgrades in zowel hardware als software. 

Mesh 2.0: Een robuuste verbinding.

Mesh 2.0 biedt een robuuste verbinding die de communicatie verbetert. 6 mensen kunnen tegelijkertijd spreken, terwijl een onbeperkt aantal deelnemers meeluistert. De responstijd voor communicatie is met 25% verbeterd ten opzichte van de 30K.
Mesh 2.0 introduceert ook gloednieuwe manieren om contact te maken met andere rijders op de weg. Met Multi-Channel Open Mesh Intercom zijn er nu maar liefst 9 kanalen beschikbaar. Schakel tussen kanalen om te converseren met verschillende groepen die deelnemen aan Mesh-communicatie. Of schakel over naar Group Mesh om een privégroep te maken met maximaal 24 deelnemers.

Helder HD-Geluid.

De 50S wordt geleverd met luidsprekers die zowel qua grootte als qua geluid zijn geoptimaliseerd. De luidsprekers zijn iets slanker en compacter voor optimaal comfort. De audio-uitgang blijft het belangrijkste punt voor ons luidsprekerontwerp en produceert een helder geluid met een volume dat 7% harder klinkt is dan eerdere modellen.

Altijd up-to-date en ready to go!

De 50S wordt geleverd met de WiFi-adapter. De adapter heeft een tweeledig doel omdat hij uw apparaat oplaadt en automatisch firmware-updates installeert die hij ontvangt. Zodra u een eenmalige installatie via uw smartphone uitvoert, is de adapter ingesteld! Met een snellaadbatterij die 30% sneller oplaadt dan zijn voorgangers, is uw 50S in slechts 20 minuten klaar voor maximaal drie uur Mesh-communicatie of vijf uur Bluetooth-intercom.

Sena App

De Sena 50S is volledig in te stellen via de gratis te downloaden smartphone app.

Specificaties

Spreektijd Bluetooth® Intercom™: 13 uur
Spreektijd  Mesh Intercom™: 8 uur
Afmeting HD speakers: ~ 40 mm - dikte 6.8 mm
Afmeting 50S module: ~ 102 mm x 56 mm x 27 mm
Microfoon Lengte: 190 mm
Gewicht: 61 g
FM (FM) radio met RDS AF (Radio-Data System Alternate Frequencies)
Frequentie bereik: 76 ~ 108MHz
Laad-tijd: 1 uur
USB-C port
Bluetooth® Intercom™: tot 2 km in open terrein
Mesh Intercom™: tot 2 km in open terrein (kan worden vergroot tot 8 km als er tenminste 6 rijders zijn verbonden in de mesh)
Voice-command ondersteuning (Apple iPhone Siri, Google Android Assistant)

 

 

 

 

50R   klik hier voor de handleiding

 

                                                  

SENA'S TOP LEVEL BLUETOOTH 5 MESH 2.0 INTERCOM VOOR MOTORRIJDERS

Verandering komt eraan en Sena loopt voorop. De 50R heeft een strak gestroomlijnd ontwerp en maakt belangrijke upgrades in zowel hardware als software. 

Mesh 2.0: Een robuuste verbinding.

Mesh 2.0 biedt een robuuste verbinding die de communicatie verbetert. 6 mensen kunnen tegelijkertijd spreken, terwijl een onbeperkt aantal deelnemers meeluistert. De responstijd voor communicatie is met 25% verbeterd ten opzichte van de 30K.
Mesh 2.0 introduceert ook gloednieuwe manieren om contact te maken met andere rijders op de weg. Met Multi-Channel Open Mesh Intercom zijn er nu maar liefst 9 kanalen beschikbaar. Schakel tussen kanalen om te converseren met verschillende groepen die deelnemen aan Mesh-communicatie. Of schakel over naar Group Mesh om een privégroep te maken met maximaal 24 deelnemers.

Helder HD-Geluid.

De 50S wordt geleverd met luidsprekers die zowel qua grootte als qua geluid zijn geoptimaliseerd. De luidsprekers zijn iets slanker en compacter voor optimaal comfort. De audio-uitgang blijft het belangrijkste punt voor ons luidsprekerontwerp en produceert een helder geluid met een volume dat 7% harder klinkt is dan eerdere modellen.

Altijd up-to-date en ready to go!

De 50S wordt geleverd met de WiFi-adapter. De adapter heeft een tweeledig doel omdat hij uw apparaat oplaadt en automatisch firmware-updates installeert die hij ontvangt. Zodra u een eenmalige installatie via uw smartphone uitvoert, is de adapter ingesteld! Met een snellaadbatterij die 30% sneller oplaadt dan zijn voorgangers, is uw 50S in slechts 20 minuten klaar voor maximaal drie uur Mesh-communicatie of vijf uur Bluetooth-intercom.

Sena App

De Sena 50S is volledig in te stellen via de gratis te downloaden smartphone app.

Specificaties

Spreektijd Bluetooth® Intercom™: 13 uur
Spreektijd  Mesh Intercom™: 8 uur
Afmeting HD speakers: ~ 40 mm - dikte 6.8 mm
Afmeting 50S module: ~ 102 mm x 56 mm x 27 mm
Microfoon Lengte: 190 mm
Gewicht: 61 g
FM (FM) radio met RDS AF (Radio-Data System Alternate Frequencies)
Frequentie bereik: 76 ~ 108MHz
Laad-tijd: 1 uur
USB-C port
Bluetooth® Intercom™: tot 2 km in open terrein
Mesh Intercom™: tot 2 km in open terrein (kan worden vergroot tot 8 km als er tenminste 6 rijders zijn verbonden in de mesh)
Voice-command ondersteuning (Apple iPhone Siri, Google Android Assistant)

 

 

 

 

  SRL of SRL2                    klik hier voor handleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

De Sena SRL of SRL2 voor de Shoei Neotec II of GT Air 2 is het communicatiesysteem speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Shoei's.
 

Exclusief gemaakt voor de Shoei Neotec Ⅱ

Exclusief gemaakt voor de Shoei GT Air 2

Optimale integratie De SRL en SRL2 zijn gezamenlijk ontworpen door Sena en Shoei en is een communicatiesysteem dat specifiek is afgestemd op de Shoei Neotec Ⅱ en/of GT Air 2-helm. De SRL of SRL2 zijn vrijwel niet op te sporen van de buitenkant van de helm en functioneert met een eenvoudige bediening met 3 knoppen.

 
Communicatie is het spel van Sena

Connectiviteit vereenvoudigd
Een dubbele Bluetooth-chip maakt maximaal 8 intercomverbindingen mogelijk, evenals gelijktijdig naar muziek luisteren en praten met andere rijders via intercom met behulp van audio-multitasking. 

Wanneer audio door de intercom komt, neemt de muziek automatisch af in volume en keert terug naar een normaal volume wanneer de rijders stoppen met praten via de intercom. 

Koppel de SRL gewoon aan uw smartphone om muziek te streamen, naar de GPS-aanwijzingen te luisteren en te bellen.

 

De Sena SRL of SRL2 doet het allemaal

Naast de Universal- en Group Intercom-functies biedt de SRL/2 het delen van muziek en de geavanceerde Noise Control-technologie van Sena.

Noise Control regelt het volume van je muziek wanneer de omgeving buiten de helm verandert, vanwege windgeruis of verhoogde snelheid.

Dankzij de ingebouwde FM-radio kan je eenvoudig radiostations scannen en opslaan.

 

VEELZIJDIGE CONNECTIE ZORGT VOOR VEELZIJDIGE MOGELIJKHEDEN

Blijf verbonden en beheer de app Sena Smartphone

Door de SRL te koppelen aan de Sena Smartphone-app (voor iPhone en Android), kan je apparaatinstellingen configureren en de korte handleiding openen met één klik op de knop.

De SRL kan ook gemakkelijk verbinding maken met de Sena RideConnected-app voor intercom met een vrijwel onbegrensd aantal rijders over een oneindig bereik, zolang je maar bent verbonden met een mobiel netwerk.
 

Sena SRL/2 Shoei Specificaties:

Spreektijd: tot 10 uur
Bluetooth Headset Profile (HSP) 
Bluetooth Hands-Free Profile (HFP) 
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) 
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP) 
Bluetooth 4.1
Bereik tot ca 1,6 kilometer op open terein
Advanced Noise Control past het volume automatisch aan
Ingebuowde FM Radio met RDS
Lithium Polymer battery, oplaadtijd ca 2,5 uur

 

                                                  SC1         klik hier voor handleiding

 

 

Standard :

Met het Schuberth SC1 Standard communicatiesysteem voor de C4 en R2 helmen heeft de helmspecialist uit Magdeburg een uiterst interessant concept ontwikkeld. In plaats van een buiten aan de helm te monteren apparaat en een binnenin aan te brengen kabel en luidsprekers worden in dit geval de communicatie-eenheid en de accu in de aanwezige slots geschoven. Klaar. Nu kan het entertainmentprogramma onderweg starten.

Het communiceren (met maximaal vier deelnemers), telefoneren, navigatie-instructies ontvangen of muziek luisteren (van maximaal twee Bluetooth-bronnen tegelijkertijd) werkt hierbij met een gemakkelijke "klick in". De kostbare installatie van luidsprekers en antennes vervalt.

Prestatiekenmerken:

maximaal 9 uur spreektijd
ca. 3 uur oplaadtijd
intercom-gesprek voor maximaal 4 personen
Bluetooth standaard 4.1
2 Bluetooth bronnen kunnen gelijktijdig worden gebruikt (bijv. navigatieapparaat, mobiele telefoon)
bereik bike-to-bike intercom max. 1.000 m
automatische volumeaanpassing (AGC)
stand-by maximaal 1 week

Inclusief een USB-oplaadkabel (voor aansluiting op een pc of oplaadapparaat voor een mobiele telefoon) en de accu.

Via een speciale Mobile APP (voor iOS of Android) kan de Schuberth SC1 met een mobiele telefoon ingesteld en bestuurd worden.

Goed om te weten:
Bij de Schuberth helmen C4 en R2 zijn de luidsprekers en de antenne al voorgeïnstalleerd

 

 

Advanced :

Met het Schuberth SC1 Advance communicatiesysteem voor de C4 en R2 helmen heeft de helmspecialist uit Magdeburg een uiterst interessant concept ontwikkeld. In plaats van een buiten aan de helm te monteren apparaat en een binnenin aan te brengen kabel en luidsprekers worden in dit geval de communicatie-eenheid en de accu in de aanwezige slots geschoven. Klaar. Nu kan het entertainmentprogramma onderweg starten.

Het communiceren (met maximaal vier deelnemers), telefoneren, navigatie-instructies ontvangen of muziek luisteren (van maximaal twee Bluetooth-bronnen tegelijkertijd) werkt hierbij met een gemakkelijke "klick in". De kostbare installatie van luidsprekers en antennes vervalt. Vergeleken met de SC1 Standard is de Advance op enkele gebieden nog sterker:

maximaal 14 uur spreektijd
ca. 3 uur oplaadtijd
intercom-gesprek voor maximaal 4 personen
Bluetooth standaard 4.1
2 Bluetooth-bronnen kunnen gelijktijdig worden gebruikt (bijv. navigatieapparaat, mobiele telefoon)
Music-Sharing (samen genieten van muziek)
FM-radio-ontvangst
bereik bike-to-bike intercom meer dan 1.000 m
automatische volumeaanpassing (AGC)
stand-by maximaal 1 week

Inclusief een USB-oplaadkabel (voor aansluiting op een pc of oplaadapparaat voor een mobiele telefoon) en de accu.

Via een speciale Mobile APP (voor iOS of Android) kan de Schuberth SC1 met een mobiele telefoon ingesteld en bestuurd worden.

 

Kan je niet kiezen ? Hier kan je onze vergelijkinglijst downloaden

 

 

 

Hieronder interessante links, handleidingen en onze up to date prijslijsten :

 

Software Update Firmware :

Sena Device Manager